China stopt handel in dollars en start proef met eigen digitale munt

Door onze correspondent: Marc Nelissen.

Chinese toekomst plannen zullen alle hoeken van de wereld schudden.
Het is verrassend om te zien dat China stappen zet om een omwisseling te realiseren van op de wereldhandelsmarkt van de Amerikaanse dollar naar de Chinese Yuan.
Het zal een belangrijke stap zijn in de economische historie van China. China wil in 2021 de wereld leiden.
De waarde van de dollar wordt verlaagd en minder belangrijk ten opzichte van de Chinese Yuan…
Het zou een wereldwijde economische oorlog kunnen veroorzaken waarbij de verwoesting verontachzaamt wordt als Amerika op deze beslissing dwaas zou reageren.
Deze oude droom van China die gepland was te volbrengen gedurende tientallen jaren.
China wil toe naar een onafhankelijke gangbare e-munt om dan het gevecht aan te gaan met de Amerikaanse dollar.
China is begonnen met het grootste handelssysteem van een een digitale munt.
Na verschillende jaren van acceptatie zal een explosieve rally van de digitale munt basis nieuws opleveren.
De regering van China wil dit systeem van digitale gangbare betalingen en deze munt uitrollen in 4 steden.
In de volgende maanden willen regeringsmedewerkers in deze steden gebruik maken van smartphones applicaties om te verkrijgen een aantal overboekingen van digitale betalingen om hiermee te markeren een gewillig pad naar het eerste digitale betaalsysteem bij de belangrijkste Chinese centrale bank.
Experts zeggen dat het digitaal betaalsysteem een serieuze bedreiging kan zijn voor de US-dollar die voor een lange periode het Amerikaanse bezit heeft vertegenwoordigd.

In de afgelopen maanden heeft de Centrale bank stappen gezet om te ontwikkelen het eerste systeem van de digitale munt in het digitale betaalsysteem waarbij het gebruikt wordt door de belangrijkste economie.Het is begonnen als een proef in verschillende steden: Shenzhen,Suzhou,als in het zuiden van Beying,Xiong het gebied waar in 2022 de Olympische winterspelen worden gehouden.Enkele verslaggevers beweerde dat Mc Donald en Starbucks toestemming hebben gegeven om onderdeel te zijn van de proef. Digitale betalingsplatvormen zijn al wijd verspreid in China. Een onovertroffen digitaal betaalsysteem voorziet in een functioneel alternatief voor de dollar en laat openlijk de gevolgen zien van een sanctie of exclusieve behandeling op een land of bussines niveau. Het faciliteert integratie in een wereldhandels betaalsysteem waarbij er een beperkt risico is op politieke scheuringen. Het faciliteert integratie in een wereldhandels betaalsysteem waarbij er een beperkt risico is op politieke scheuringen. Een achteruitgang in het gebruik van cash geld wordt verwacht tussen de groei van de populatie en de digitale platformen.

Comments

 1. 523363 32499Most helpful human beings toasts need to amuse and present give about the couple. Beginner audio systems previous to obnoxious throngs would be wise to remember often the valuable signal making use of grow to be, which is to be an individuals home. finest man speech examples 153947

  0
 2. 691970 694878Hello. Fantastic job. I did not expect this. This really is a superb articles. Thanks! 197231

  0
 3. 708417 972429Thanks for the information. And a response from you. car dealers hips san jose 489633

  0
 4. 540380 210663An attention-grabbing dialogue is value comment. I believe which you need to write a lot more on this matter, it wont be a taboo subject nonetheless normally individuals are not sufficient to speak on such topics. Towards the next. Cheers 226683

  0
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *