Ruzie tijdens interview Shaif Basier met NDP kijkers HOPZ TV

Econoom, ondernemer en politieke speler Shaif Basier bracht een stemadvies uit waarin hij adviseert niet op de NDP te stemmen. Hij ging daarna constructief in op keiharde en boze vragen van kritische kijkers met een schijnbaar NDP achtergrond.

Shaif Basier: “Het klopt dat ik een vinger in de pap wil in Suriname, sterker nog, ik wil mijn hele hand in die pap en dat mag ik willen , want dat is mijn democratische recht”.

Dit was 1 van de vele pikante uitspraken die politiek innovator en ondernemer Shaif Basier deed tijdens een interview op HOPZ TV.

Het interview begon rustig maar er ontstond een felle discussie nadat dhr. Basier uitlegde waarom hij mensen helaas moet vragen om niet op de NDP en andere regeringspartijen te stemmen maar op andere partijen.

In het interview werd dhr. Basier ook gevraagd naar zijn mening over andere politieke concurrenten. Hierin nam hij het verrassend genoeg op voor diverse nieuwe partijen.

Dit wekte woede maar ook bijval van diverse kijkers.

Presentator Koster en kijkers reageerden met name furieus toen Dhr. Basier vroeg hoeveel zetels de NDP nu eigenlijk verdient op basis van de behaalde resultaten.

Toen Presentator Guilly vervolgens teveel vragen van schijnbaar boze NDP kijkers toeliet werd hij ineens ook door andere kijkers onder vuur genomen. Ook omdat hij volgens hen keer op keer dhr. Basier in de rede viel volgens hen.

Dit terwijl Basier juist betoogde dat de verkiezingen in Suriname frauderisico’s kennen, die na degelijk onderzoek, niet lijken te worden afgedekt.
Dhr. Basier sprak toch lovend over de kritische vragen en riep op tot “betere ruzievaardigheden”.

Comment

  1. bhsjbepfn poujr zwiudfn zzli trtqpypeagmutir

    0
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *