Welkom op de website van Bloomingstate. 


Wat is Bloomingstate?

Bloomingstate is een stichting i.o.  die als doel heeft om mensen tot bloei te laten komen. Wij zijn ervan overtuigd dat een mens tot bloei komt als hij of zij z’n Schepper ontmoet en een relatie bouwt en onderhoud met Hem. Onze slogan luid dan ook: “Blooming like a tree planted by the water”.  De waarheid gaat vaak aan mensen voorbij vanwege uiteenlopende redenen en dat is de reden waarom vele mensen niet tot bloei komen. Hoe je het wend of keert en wat voor redenen mensen ook aanvoeren , dat is de kern van het probleem. Om volledig in je bestemming hier op aarde te komen moet je eerst ontdekken wie en wat de waarheid is en pas dan word je in staat gesteld om volledig in jouw roeping te gaan wandelen.  Onze roeping is om mensen d.m.v. het woord, de weg naar de waarheid en het leven te wijzen zodat ze volledig tot bloei komen. 

…or something like this:


The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!